Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/973
Название: Гнучкість як передумова ефективності організації
Авторы: Осберт-Поцеха, Г.
Библиографическое описание: Осберт-Поцеха Г. Гнучкість як передумова ефективності організації / Г. Осберт-Поцеха // Вісник Національного університету "Львівська політехніка". – 2008. – № 628 : Проблеми економіки та управління. – С. 246–252. – Бібліографія: 12 назв.
Дата публикации: 2008
Издательство: Видавництво Національного університету "Львівська політехніка"
Ключевые слова: еластичність
ефективність
trade off
trade up
зміна
конкурентоспроможність
flexibility
efficiency
trade off
trade up
changes
concurrence
Краткий осмотр (реферат): Предметом дослідження статті є відношення між ефективністю й еластичністю сучасних організацій. Підсилюється тиск на покращання ефективності, яка до цього часу досягалась головним чином через раціональне господарювання на принципі вибору “щось за щось”. Стверджено, що через проведення певних дій з еластичності можливим є перетворення відношення “trade off” у відношення “trade up” і досягнення тим самим покращання ефективності. The subject of presentation in this paper is relation between efficiency and flexibility in modern business organization. There is a growing pressure on constant increase of efficiency. Until now the improvement of efficiency was mostly reached by rational management according with trade-off rule. It was suggested that also change the relations from trade-off to trade-up could be a source of efficiency, it is possible through some activities which make the organization more flexibility.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/973
Тип содержания: Article
Располагается в коллекциях:Проблеми економіки та управління. – 2008. – №628

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
38.pdf433,19 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.