Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/9463
Назва: Визначення концентрації сухих речовин томатних концентратів за їх реологічними параметрами
Автори: Крих, Ганна
Кіндер, Мар'яна
Бібліографічний опис: Крих Г. Визначення концентрації сухих речовин томатних концентратів за їх реологічними параметрами / Г. Крих, М. Кіндер // Вісник Національного університету «Львівська політехніка». – 2002. – № 460 : Теплоенергетика. Інженерія довкілля. Автоматизація. – С. 117–122. – Бібліографія: 5 назв.
Дата публікації: 2002
Видавництво: Видавництво Національного університету «Львівська політехніка»
Короткий огляд (реферат): The possibility of the definition of dry weight concentration of tomato concentrates based on continuous measurement of rheological parameters is substantiated. The analytical dependence of rheological parameters of tomato concentrates from temperature are obtained with the purpose of their reduction to given temperature.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/9463
Тип вмісту : Article
Розташовується у зібраннях:Теплоенергетика. Інженерія довкілля. Автоматизація. – 2002. – №460

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
23.pdf1,77 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.