Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/9205
Назва: Дослідження в’язкісних властивостей олив, загущених полімерами
Автори: Лазутіна, О. М.
Македонський, О. А.
Волошинець, В. А.
Бібліографічний опис: Лазутіна О. М. Дослідження в’язкісних властивостей олив, загущених полімерами / О. М. Лазутіна, О. А. Македонський, В. А. Волошинець // Вісник Національного університету «Львівська політехніка». – 2004. – № 516 : Хімія, технологія речовин та їх застосування. – С. 49–51. – Бібліографія: 7 назв.
Дата публікації: 2004
Видавництво: Видавництво Національного університету «Львівська політехніка»
Короткий огляд (реферат): Проведено дослідження в’язкісно-температурних властивості індустріальної оливи І – 20А з полімерами та визначено найбільш ефективний загущувач. In this study explored viscosity characteristic industrial oil with different polymer and is determined the most efficient thickener.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/9205
Тип вмісту : Article
Розташовується у зібраннях:Хімія, технологія речовин та їх застосування. – 2004. – № 516

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
14.pdf1,25 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.