Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/8856
Назва: Вимірювання відносної вологості газового середовища в хлібопекарній печі
Автори: Савицький, Володимир
Перетятко, Тетяна
Бібліографічний опис: Савицький В. Вимірювання відносної вологості газового середовища в хлібопекарній печі / Володимир Савицький, Тетяна Перетятко // Вісник Національного університету «Львівська політехніка». – 2002. – № 460 : Теплоенергетика. Інженерія довкілля. Автоматизація. – С. 100–101. – Бібліографія: 2 назви.
Дата публікації: 2002
Видавництво: Видавництво Національного університету «Львівська політехніка»
Короткий огляд (реферат): The analysis of influence of gaseous medium humidity in the baking chamber on quality of bakery foods is made. The principle of measurement of relative humidity of such gaseous medium with the help gas-dynamic acoustic converters is considered.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/8856
Тип вмісту : Article
Розташовується у зібраннях:Теплоенергетика. Інженерія довкілля. Автоматизація. – 2002. – №460

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
18.pdf580,24 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.