Skip navigation
Please use this identifier to cite or link to this item: http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/8791
Title: Дія ультразвуку на хлібопекарні дріжджі
Authors: Косів, Р. Б.
Тарапацька, Ю. В.
Паляниця, Л. Я.
Мокрий, Є. М.
Bibliographic description (Ukraine): Дія ультразвуку на хлібопекарні дріжджі / Р. Б. Косів, Ю. В. Тарапацька, Л. Я. Паляниця, Є. М. Мокрий // Вісник Національного університету «Львівська політехніка». – 2000. – № 414 : Хімія, технологія речовин та їх застосування. – С. 155-157. – Бібліографія: 4 назви.
Issue Date: 2000
Publisher: Видавництво Національного університету «Львівська політехніка»
Abstract: Досліджено вплив УЗ - хвиль на морфологічні особливості та технологічні показники хлібопекарних дріждів. The influence of ultrasound waves on the morphological peculiarities and technological cursors of backer’s yeast is investigatted.
URI: http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/8791
Appears in Collections:Хімія, технологія речовин та їх застосування. – 2000. – № 414

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
46.pdf802.17 kBAdobe PDFView/Open
Show full item record


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.