Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/6533
Назва: Перспективи застосування імпедансних методів для оцінювання якості харчової продукції
Автори: Бондирєв, Віктор
Походило, Євген
Бібліографічний опис: Бондирєв В. Перспективи застосування імпедансних методів для оцінювання якості харчової продукції / Віктор Бондирєв, Євген Походило // Вимірювальна техніка та метрологія : міжвідомчий науково-технічний збірник / Національний університет "Львівська політехніка" ; відповідальний редактор Б. І. Стадник. – Львів : Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2007. – Випуск 67. – С. 100–103. – Бібліографія: 13 назв.
Дата публікації: 2007
Видавництво: Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”
Короткий огляд (реферат): Розглянуто проблеми і перспективи застосування імпедансних методів для оцінювання якості харчової продукції. Проаналізовано сучасний стан імпедансних методів контролю якості та їхнє використання за кордоном. Окреслено перспективи подальшого розвитку цих методів та потребу їхнього впровадження в Україні. Рассмотрены проблемы и перспективы применения импедансных методов для оценивания качества пищевой продукции. Проанализированы импедансные методы контроля качества, их использование за рубежом. Намечены перспективы дальнейшего развития этих методов и потребностьих внедрения в Украине. In the paper problems and aspects of impedance methods implementation for qua lity control of food producst are considered. Modern achievements in impedance methods of quality control outside of Ukraine is discussed. Possibilities of future development of these methods and expediency of their implementation in our country are analyzed.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/6533
Тип вмісту : Article
Розташовується у зібраннях:Вимірювальна техніка та метрологія. – 2007. – Випуск 67

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
19.pdf122,21 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.