Please use this identifier to cite or link to this item: http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/6472
Title: Оцінювання якості природного газу за його теплотворною здатністю
Authors: Мотало, Андрій
Bibliographic description (Ukraine): Мотало А. Оцінювання якості природного газу за його теплотворною здатністю / Андрій Мотало // Вимірювальна техніка та метрологія : міжвідомчий науково-технічний збірник / Національний університет "Львівська політехніка" ; відповідальний редактор Б. І. Стадник. – Львів : Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2007. – Випуск 67. – С. 99–92. – Бібліографія: 26 назв.
Issue Date: 2007
Publisher: Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”
Abstract: Описана методика оцінювання якості природного газу як джерела енергії. Методика основана на урахуванні усіх фізико-хімічних властивостей природного газу, які впливають на його теплотворну здатність та вміст енергії. Якість природного газу як енергоносія оцінюють визначаючи відповідний профіль якості на основі концепції “шість сигм”. Описана методика оценивания качества природного газа как источника энергии. Методика основана на учете всех физико-химических свойств природного газа, которые влияют на его теплотворную способность. Качество природного газа как теплоносителя оценивается путем определения соответствующего профиля качества на основе концепции “шесть сигм”. In the article the technique of quality estimation of natural gas as an energy source is described. The technique is based on accounting of all natural gas physical and chemicalproperties which affect on it's calorific power and energy content. Quality of natural gas as an energy carrier may be estimated by determining of the corresponding quality profile based on Six Sigma conception.
URI: http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/6472
Content type: Article
Appears in Collections:Вимірювальна техніка та метрологія. – 2007. – Випуск 67

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
18.pdf275,11 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.