Food chemistry. Modern methods for production of food, food additives and packaging materials, Lviv, October 7-9, 2020 : [99] Collection home page

Food chemistry. Modern methods for production of food, food additives and packaging materials, Lviv, October 7-9, 2020

Food chemistry. Modern methods for production of food, food additives and packaging materials : book of abstracts, Lviv, October 7-9, 2020 / Ministry of Education and Science of Ukraine, Lviv Polytechnic National University. – Lviv, 2020. – 108 p.

Зміст


1
LECTURE OF INVITED SPEAKERS
2.
5
6
7
8
9
10
11
ORAL TALKS
9.
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
POSTER TALKS
20.
23
ХАРЧОВА ХІМІЯ ТА ХІМІЯ ХАРЧОВИХ ДОБАВОК
21.
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
46
47
48
49
50
51
52
53
54
СУЧАСНІ МЕТОДИ ВИГОТОВЛЕННЯ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ ТА АНАЛІЗ ЯКОСТІ ХАРЧІВ
51.
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
СУЧАСНІ МЕТОДИ ВИРОБНИЦТВА ПАКУВАЛЬНИХ МАТЕРІАЛІВ ДЛЯ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ
83.
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103

Content


1
LECTURE OF INVITED SPEAKERS
2.
5
6
7
8
9
10
11
ORAL TALKS
9.
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
POSTER TALKS
20.
23
FOOD CHEMISTRY AND CHEMISTRY FOOD ADDITIVES
21.
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
46
47
48
49
50
51
52
53
54
MODERN METHODS FOR PRODUCTION OF FOOD AND FOOD QUALITY ASSESSMENT
51.
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
MODERN METHODS FOR PRODUCTION OF PACKAGING MATERIALS FOR FOOD INDUSTRY
83.
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 99
PreviewTypeIssue DateTitleAuthor(s)
Conference Abstract7-Oct-2020List of autors-
Conference Abstract7-Oct-2020Естери кватернізованих ω-амінокарбонових кислот та сахаридів – нові сурфактанти з бактерицидними властивостямиКінаш, Н.; Гевусь, О.
Conference Abstract7-Oct-2020Полімери отримані на рослинної сировини для створення пакувальних матеріалівШевцова, Т.; Демчук, З.; Воронов, А.; Воронов, С.
Conference Abstract7-Oct-2020‘Smart’ and promising antibacterial food-packaging materialShymborska, Y.; Stetsyshyn, Y.; Lishchynskyi, O.; Nastyshyn, S.; Awsiuk, K.; Raczkowska, J.; Donchak, V.; Budkowski, A.
Conference Abstract7-Oct-2020Дослідження крохмальних клеїв та друкарських фарб для виготовлення екологічних паковань з гофрокартону для харчових продуктівГавенко, С. Ф.; Огірко, М. О.; О. І . Гевусь
Conference Abstract7-Oct-2020Temperature-responsive grafted polymer brushes as packaging materials for food industryLishchynskyi, O; Shymborska, Y.; Nastyshyn, S.; Shevtsova, T.; Kostenko, M.; Harhay, K.; Stetsyshyn, Y.
Conference Abstract7-Oct-2020Synthesis and study of the properties of polyvinyl acetate dispersions modified by vegetable oilsTokarev, V.; Tokareva, M.; Shabikova, V.
Conference Abstract7-Oct-2020Non-cytotoxic, thermo-switchable antibacterial coating based on metallic nanoparticles embedded in polymer brush for the glassy cookwareNastyshyn, S.; Stetsyshyn, Y.; Lishchynskyi, O.; Shymborska, Y.; Awsiuk, K.; Budkowski, A.; Raczkowska, J.
Conference Abstract7-Oct-2020Synthesis and features of plant oil-based latexesKirianchuk, Vasylyna; Demchuk, Zoriana; Voronov, Andriy; Voronov, Stanislav
Conference Abstract7-Oct-2020Спосіб переробки харчових олій для одержання полімерних композитівЧобіт, М. Р.; Васильєв, В. П.; Панченко, Ю. В.; Сульжук, О.
Conference Abstract7-Oct-2020(Undefined)-
Conference Abstract7-Oct-2020Функціоналізація харчових олій для одержання композитівПанченко, Ю. В.; Чобіт, М. Р.; Васильєв, В. П.; Швадчак, М.
Conference Abstract7-Oct-2020Polymeric materials from high-oleic sunflower oil-based acrylic monomerKirianchuk, Vasylyna; Demchuk, Zoriana; Domnich, Bogdan; Budishevska, Olga; Voronov, Andriy; Voronov, Stanislav
Conference Abstract7-Oct-2020Derivatives of 16,17-dialkoxyviolanthrone as fluorescent components in the development of colors for marking packaging materialDistanov, V. B.; Klimets, O. M.; Ananieva, V. V.; Shkolnikova, T. V.
Conference Abstract7-Oct-2020Полімеризація сорбінової кислоти з метою одержання пакувальних пліівок для збереження харчових продуктівРацук, М. Є.
Conference Abstract7-Oct-2020Застосування методу Харрінгтона для оцінки якості плодів вишні протягом зберіганняВасилишина, О. В.
Conference Abstract7-Oct-2020Інтелектуальна плівка з екстрактом столового бурякаКовальова, С. О.; Майборода, О. І.
Conference Abstract7-Oct-2020(Undefined)-
Conference Abstract7-Oct-2020Визначення харчової добавки Е220 у сухофруктахСавчук, Т. І.; Кормош, Ж. О.; Корольчук, С. І.; Соколовська, Л. П.
Conference Abstract7-Oct-2020Визначення кальцію у сокахСавчук, Т. І.; Кормош, Ж. О.; Корольчук, С. І.; Черчик, В. В.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 99