Please use this identifier to cite or link to this item: http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/51546
Title: Формування екологістичних підприємств харчової та переробної промисловості
Authors: Струтинська, Л. Р.
Андрусів, С. В.
Афтаназів, І. С.
Affiliation: Національний університет "Львівська політехніка"
Bibliographic description (Ukraine): Струтинська Л. Р. Формування екологістичних підприємств харчової та переробної промисловості / Л. Р. Струтинська, С. В. Андрусів, І. С. Афтаназів // Маркетинг та логістика в системі менеджменту : тези доповідей XІI Міжнародної науково-практичної конференції, 25–27 жовтня 2018 року, Львів. — Львів : Видавництво Львівської політехніки, 2018. — С. 233–234.
Bibliographic description (International): Strutinska L. R. Formuvannia ekolohistychnykh pidpryiemstv kharchovoi ta pererobnoi promyslovosti / L. R. Strutynska, S. V. Andrusiv, I. S. Aftanaziv // Marketing and logistics in the system of management, 25–27 zhovtnia 2018 roku, Lviv. — Lviv : Vydavnytstvo Lvivskoi politekhniky, 2018. — P. 233–234.
Is part of: Маркетинг та логістика в системі менеджменту : тези доповідей XІI Міжнародної науково-практичної конференції, 2018
Marketing and logistics in the system of management, 2018
Conference/Event: XІI Міжнародна науково-практична конференція "Маркетинг та логістика в системі менеджменту"
Journal/Collection: Маркетинг та логістика в системі менеджменту : тези доповідей XІI Міжнародної науково-практичної конференції
Issue Date: 25-Nov-2018
Publisher: Видавництво Львівської політехніки
Place of the edition/event: Львів
Lviv
Temporal Coverage: 25–27 жовтня 2018 року, Львів
Number of pages: 2
Page range: 233-234
Start page: 233
End page: 234
URI: http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/51546
ISBN: 978-966-941-235-5
Copyright owner: © Національний університет “Львівська політехніка”, 2018
© Струтинська Л. Р., Андрусів С. В., Афтаназів І. С., 2018
Content type: Conference Abstract
Appears in Collections:Маркетинг та логістика в системі менеджменту. – 2018 р.



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.