Please use this identifier to cite or link to this item: http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/507
Title: Протеолітичні ферментні препарати у виробництві спирту з крохмалевмісної сировини
Authors: Паляниця, Л. Я.
Гродзіцька, О. С.
Березовська, Н. І.
Косів, Р. Б.
Швабюк, О. В.
Bibliographic description (Ukraine): Протеолітичні ферментні препарати у виробництві спирту з крохмалевмісної сировини / Л. Я. Паляниця, О. С. Гродзіцька, Н. І. Березовська, Р. Б. Косів, О. В. Швабюк // Вісник Національного університету «Львівська політехніка». – 2008. – № 609 : Хімія, технологія речовин та їх застосування. – С. 141-144. – Бібліографія: 6 назв.
Issue Date: 2008
Publisher: Видавництво Національного університету "Львівська політехніка"
Abstract: Досліджено вплив протеолітичних ферментних препаратів на динаміку бродіння пшеничного сусла та склад бражок. Доведено, що використання ферментних препаратів Нейтраза та Протеаза GC-106 сприяє інтенсифікації бродіння та збільшенню виходу спирту з тонни умовного крохмалю. The influence of proteases during the fermentation of wort from wheat and composition of ferment is investigated. It is proved that the use of enzymatic preparations Neytraza and Proteaza GC-106 promote to intensification of process of fermentation and increase exit of spirit from the ton of conventional starch.
URI: http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/507
Content type: Article
Appears in Collections:Хімія, технологія речовин та їх застосування. – 2008. – № 609

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
35.pdf294,84 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.