Please use this identifier to cite or link to this item: http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/45059
Title: Тенденції розвитку світового виробництва продукції харчової промисловості
Authors: Задорожний, І. М.
Мамчин, М. М.
Боляновська, Д. С.
Гаврилишин, В. В.
Affiliation: Національний університет “Львівська політехніка”
Bibliographic description (Ukraine): Тенденції розвитку світового виробництва продукції харчової промисловості / І. М. Задорожний, М. М. Мамчин, Д. С. Боляновська, В. В. Гаврилишин // Вісник Національного університету "Львівська політехніка". – 2002. – № 448 : Проблеми економіки та управління. – С. 152–157. – Бібліографія: 5 назв.
Journal/Collection: Проблеми економіки та управління
Issue Date: 2002
Publisher: Видавництво Національного університету "Львівська політехніка"
Country (code): UA
Place of the edition/event: Львів
UDC: 339.137.2
Number of pages: 152-157
Abstract: Досліджуються закономірності виробництва продукції харчової промисловості України в контексті світового виробництва. This article reveals the regularity the production of Ukrainian food industry in compare with its world production.
URI: http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/45059
Copyright owner: © Задорожний І. М., Мамчин М. М., Боляновська Д. С., Гаврилишин В. В., 2002
References (Ukraine): 1. Наиболее авторитетные компании Европы. - Бюллетень иностранной коммерчес¬кой информации (БИКИ). - 6/11/1997 г. - С. 4. 2. Некоторые меры по улучшению экспорта продовольственных товаров стран ЕС. - БИКИ. - 14/03/1998 г. - С. 4. 3. Новые виды пи¬щевой продукции Западной Европы. - БИКИ. - 22/04/1999 г. - С. 6. 4. Перспективы разви¬тия мирового рынка органической продукции. - БИКИ. - 25/12/1999. - С. 6. 5. Ревенко Л. С. Тенденции развития рынка генетически модифицированных продуктов. - БИКИ. - 5/01/2000. - С. 6 - 7.
Content type: Article
Appears in Collections:Проблеми економіки та управління. – 2002. – №448

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
33_152-157.pdf138,88 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.