Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/4401
Назва: Переробка пшениці до спирту з використання композицій ферментних препаратів
Автори: Паляниця, Л. Я.
Гродзіцька, О. С.
Березовська, Н. І.
Косів, Р. Б.
Швабюк, О. В.
Бібліографічний опис: Переробка пшениці до спирту з використання композицій ферментних препаратів / Л. Я. Паляниця, О. С. Гродзіцька, Н. І. Березовська, Р. Б. Косів, О. В. Швабюк // Вісник Національного університету «Львівська політехніка». – 2007. – № 590 : Хімія, технологія речовин та їх застосування. – С. 169-172. – Бібліографія: 6 назв.
Дата публікації: 2007
Видавництво: Видавництво Національного університету «Львівська політехніка»
Теми: концентровані ферментні препарати
водяно-теплова обробка
Cellusine D4-L
Fungasine L
Короткий огляд (реферат): Досліджено дію концентрованих ферментних препаратів під час водяно-теплової обробки пшениці. Доведено, що використання ферментних препаратів додаткової дії Cellusine D4-L та Fungasine L покращує ступінь використання крохмалю, підвищує вихід спирту з тонни умовного крохмалю. The action of concentration enzymatic preparations during water-heat treatment of wheat is investigated. It is proved that the use of enzymatic preparations of additional action Сellusine D4-L and Fungasine L improve degree of use starch, increase exit of spirit from the ton of conventional starch.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/4401
Тип вмісту : Article
Розташовується у зібраннях:Хімія, технологія речовин та їх застосування. – 2007. – № 590

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
41.pdf193,72 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.