Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/40987
Назва: Reducing of energetic costs for drying process for candied pears production
Автори: Atamanyuk, Volodymyr
Huzova, Iryna
Patrii, Nataliia
Приналежність: Lviv Polytechnic National University
Бібліографічний опис: Atamanyuk V. Reducing of energetic costs for drying process for candied pears production / Volodymyr Atamanyuk, Iryna Huzova, Nataliia Patrii // Litteris et Artibus : proceedings of the 6th International youth science forum, November 24–26, 2016, Lviv, Ukraine / Lviv Polytechnic National University. – Lviv : Lviv Polytechnic Publishing House, 2016. – P. 406–407. – Bibliography: 3 titles.
Конференція/захід: Litteris et Artibus
Дата публікації: 2016
Видавництво: Lviv Polytechnic Publishing House
Країна (код): UA
Місце видання, проведення: Lviv
Теми: candied pear
drying
temperature conditions
kinetics
heat balance
Кількість сторінок: 406-407
Короткий огляд (реферат): According to calculations of the heat balance were calculated amounts of energy accumulated by pears layer and energy required to evaporate moisture. It was determined that reduce of energy costs for candied fruits drying is achieved by final drying at ambient temperature.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/40987
References: [1] VN Atamanyuk, IA Huzova, NI Patrij (2016) Hydrodynamics sludge drying coffee. Chemical Industry of Ukraine - number 2 (133) - P. 12-17. [2] V Atamanyuk, (2013) Scientific basis filtration drying dispersed materials. Doc. Sc. Science . Lviv, 2013. –340 p. [3] Yan-Cheng Han, Said M. Easa. (2016) Superior cubic channel section and analytical solution of best hydraulic properties. Flow Measurement and Instrumentation, Volume 50, Pages 169-177.
Тип вмісту : Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:Litteris et Artibus. – 2016 р.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
LEA-2016-406-407.pdf582,84 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.