Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/401
Назва: Основні поняття та зміст формування франчайзингової системи
Автори: Салата І. З.
Бібліографічний опис: Салата І. З. Основні поняття та зміст формування франчайзингової системи / І. З. Салата // Вісник Національного університету "Львівська політехніка". – 2007. – № 606 : Менеджмент та підприємництво в Україні: етапи становлення і проблеми розвитку. – С. 97–102. – Бібліографія: 10 назв.
Дата публікації: 2007
Видавництво: Видавництво Національного університету "Львівська політехніка"
Короткий огляд (реферат): Розкрито сутність основних понять франчайзингових відносин. Уточнено тлумачення франчайзингової мережі та франчайзингової системи як організаційних утворень, що виникають в результаті застосування франчайзингової форми співпраці між суб’єктами господарювання. Висвітлено економічний зміст та особливості формування франчайзингової системи з позиції життєвого циклу франчайзингу. The definitions of main terms in franchising relations sphere are described. The definitions of terms “franchise network” and “franchise system” as formations that appear as a result of franchise collaboration between enterprises are improved. Economical essence and description of franchise system forming process in aspects of franchising development cycle are described.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/401
Тип вмісту : Article
Розташовується у зібраннях:Менеджмент та підприємництво в Україні: етапи становлення і проблеми розвитку. – 2007. – №606

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
15.pdf189,71 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.