Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/38241
Назва: Стратегічні рішення щодо формування маркетингового комплексу продажів на підприємствах харчової промисловості
Автори: Федорова, Ю. К.
Бібліографічний опис: Федорова Ю. К. Стратегічні рішення щодо формування маркетингового комплексу продажів на підприємствах харчової промисловості / Ю. К. Федорова // Вісник Національного університету "Львівська політехніка". – 2004. – № 499 : Логістика. – С. 229–235. – Бібліографія: 10 назв.
Дата публікації: 2004
Видавництво: Видавництво Національного університету «Львівська політехніка»
Короткий огляд (реферат): Обгрунтовано необхідність розробки маркетингового комплексу продажів як одного з елементів системи «маркетинг-мікс» підприємства. Запропоновано алгоритм формування комплексу продажів на підприємствах харчової промисловості Акцентовано увагу на його стратегічні рішення, спрямовані на побудову мережі продажів і організацію товароруху від виробника до кінцевого споживача. The necessity of development of the marketing complex of sales as one of elements of the "marketing-mix" system of the enterprise is defined. The algorithm of création of the complex of sales at the enterprises of a food-processing industry is offered. The attention is drawn to his stratégie solutions directed on construction to the network of sales and organization of movement of the goods from the manufacturer to the ultimate user.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/38241
Тип вмісту : Article
Розташовується у зібраннях:Логістика. – 2004. – №499

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
39_229-235.pdf199,4 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.