Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/38173
Назва: Педагогічні умови ефективної співпраці бізнесу та університетів на прикладі створення спільних навчальних лабораторій
Автори: Глазунова, Олена
Саяпіна, Таїсія
Столярчук, Ірина
Бібліографічний опис: Глазунова О. Педагогічні умови ефективної співпраці бізнесу та університетів на прикладі створення спільних навчальних лабораторій / Олена Глазунова, Таїсія Саяпіна, Ірина Столярчук // Інноваційні комп'ютерні технології у вищій школі : матеріали 8-ої Науково-практичної конференції, 22–24 листопада 2016 року, Львів / Національний університет «Львівська політехніка». – Львів : Видавництво Наукового товариства ім. Шевченка, 2016. – С. 69–77. – Бібліографія: 8 назв.
Дата публікації: 2016
Видавництво: Видавництво Наукового товариства ім. Шевченка
Теми: вища школа
інформаційні технології
ІТ-фахівці
навчальна лабораторія
технології 1С
higher education
information technology
IT experts
research laboratory
technology 1C
Короткий огляд (реферат): В статті досліджуються педагогічні умови ефективної співпраці бізнесу і університету. Розглядається приклад такої співпраці в контексті створення спільної навчальної лабораторії «Центр компетенції 1С», яка забезпечує якісну підготовку фахівців з технологій 1С ще під час навчання в університеті, що підвищує їх конкурентоспроможність на ринку праці. This article examines the pedagogical conditions of effective cooperation between business and university. The creation of joint educational laboratory "Competence Center of 1C" is shown as an example of such cooperation which provides high-quality training of specialists on 1C technologies even while studying at the University that increases their competitiveness on the labor market.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/38173
Тип вмісту : Article
Розташовується у зібраннях:Інноваційні комп'ютерні технології у вищій школі. – 2016 р.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
15_69_77.pdf3,01 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.