Please use this identifier to cite or link to this item: http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/38173
Title: Педагогічні умови ефективної співпраці бізнесу та університетів на прикладі створення спільних навчальних лабораторій
Authors: Глазунова, Олена
Саяпіна, Таїсія
Столярчук, Ірина
Bibliographic description (Ukraine): Глазунова О. Педагогічні умови ефективної співпраці бізнесу та університетів на прикладі створення спільних навчальних лабораторій / Олена Глазунова, Таїсія Саяпіна, Ірина Столярчук // Інноваційні комп'ютерні технології у вищій школі : матеріали 8-ої Науково-практичної конференції, 22–24 листопада 2016 року, Львів / Національний університет «Львівська політехніка». – Львів : Видавництво Наукового товариства ім. Шевченка, 2016. – С. 69–77. – Бібліографія: 8 назв.
Issue Date: 2016
Publisher: Видавництво Наукового товариства ім. Шевченка
Keywords: вища школа
інформаційні технології
ІТ-фахівці
навчальна лабораторія
технології 1С
higher education
information technology
IT experts
research laboratory
technology 1C
Abstract: В статті досліджуються педагогічні умови ефективної співпраці бізнесу і університету. Розглядається приклад такої співпраці в контексті створення спільної навчальної лабораторії «Центр компетенції 1С», яка забезпечує якісну підготовку фахівців з технологій 1С ще під час навчання в університеті, що підвищує їх конкурентоспроможність на ринку праці. This article examines the pedagogical conditions of effective cooperation between business and university. The creation of joint educational laboratory "Competence Center of 1C" is shown as an example of such cooperation which provides high-quality training of specialists on 1C technologies even while studying at the University that increases their competitiveness on the labor market.
URI: http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/38173
Content type: Article
Appears in Collections:Інноваційні комп'ютерні технології у вищій школі. – 2016 р.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
15_69_77.pdf3,01 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.