Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/3724
Назва: Використання комплексу ферментних препаратів для інтенсифікації процесу спиртового бродіння
Автори: Бліщ, Р. О.
Колеснікова, К. В.
Бібліографічний опис: Бліщ Р. О. Використання комплексу ферментних препаратів для інтенсифікації процесу спиртового бродіння / Р. О. Бліщ, К. В. Колеснікова // Вісник Національного університету «Львівська політехніка». – 2007. – № 590 : Хімія, технологія речовин та їх застосування. – С. 91-93. – Бібліографія: 4 назви.
Дата публікації: 2007
Видавництво: Видавництво Національного університету «Львівська політехніка»
Теми: ферментні препарати
мультиензимна композиція
Короткий огляд (реферат): Досліджено вплив комплексу ферментних препаратів (“Genencor International INC”) на показники дозрілої бражки з ячменю. Рекомендовано здійснювати тепло-ферментативну обробку ячмінного сусла підібраною мультиензимною композицією ферментних препаратів. The influence of enzyme preparation complex (“Genencor International INC”) on alcohol brew with barley has been studied. The gidroenzyme processing of the starch row materials by complex of enzyme preparation is recommended.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/3724
Тип вмісту : Article
Розташовується у зібраннях:Хімія, технологія речовин та їх застосування. – 2007. – № 590

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
24.pdf172,1 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.