Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/34469
Назва: Аналіз сучасних методів досліджень характеристик якості молока для забезпечення екологічної безпеки харчових продуктів
Інші назви: Research and development of new products and methods of rapid control characteristics of quality and safety products (substances)
Автори: Малик, О. В.
Голець, Н. Ю.
Малик, Ю. О.
Бібліографічний опис: Малик О. В. Аналіз сучасних методів досліджень характеристик якості молока для забезпечення екологічної безпеки харчових продуктів / О. В. Малик, Н. Ю. Голець, Ю. О. Малик // Вісник Національного університету "Львівська політехніка". Серія: Хімія, технологія речовин та їх застосування : збірник наукових праць. – 2016. – № 841. – С. 315–320. – Бібліографія: 9 назв.
Дата публікації: 2016
Видавництво: Видавництво Львівської політехніки
Теми: молоко
якість
аналіз
безпека
методи дослідження
milk
quality
analysis
safety
research methods
Короткий огляд (реферат): Сьогодні людина все менше довіряє якості вироблених продуктів. Це пов’язано з погіршенням умов навколишнього середовища, а також із низьким контролем якості в процесі виробництва продуктів харчування. У статті вивчено та проаналізовано різні методи визначення основних показників якості та безпечності молока для запобігання загрозі життю та здоров’ю людей та довкіллю. Запропоновано заходи запобігання фальсифікації товарів та обману покупців під час продажу товарів та підвищення екологічної безпеки харчової продукції, оскільки це є одним з основних елементів добробуту населення країни. In modern world people are less confident in the quality of manufactured products. This is due to the deteriorating environmental conditions and low quality control in the production of food. The paper studied and analyzed various methods of determining the basic quality and safety of milk to prevent danger to life and health and the environment. Measures to prevent falsification of products and prevent cheating customers when selling goods and increase environmental safety of food as it is a key element of the welfare of the population are proposed.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/34469
Тип вмісту : Article
Розташовується у зібраннях:Хімія, технологія речовин та їх застосування. – 2016. – № 841

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
53_315-320.pdf176,17 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.