Please use this identifier to cite or link to this item: http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/314
Title: Методика встановлення рівня схильності франчайзера до ризику під час оптимізації структури франчайзингової винагороди
Authors: Мирончук Т. В.
Bibliographic description (Ukraine): Мирончук Т. В. Методика встановлення рівня схильності франчайзера до ризику під час оптимізації структури франчайзингової винагороди / Т. В. Мирончук // Вісник Національного університету "Львівська політехніка". – 2007. – № 606 : Менеджмент та підприємництво в Україні: етапи становлення і проблеми розвитку. – С. 52–59. – Бібліографія: 19 назв.
Issue Date: 2007
Publisher: Видавництво Національного університету "Львівська політехніка"
Abstract: Розроблено послідовність встановлення коефіцієнта несхильності франчайзера до ризику, яка сприяє прийняттю франчайзером обґрунтованого рішення щодо оптимальної структури франчайзингової винагороди. The sequence of determination of coefficient of franchisor’s disinclination to the risk which is conductive to franchisor’s decision-making in relation to the optimum structure of franchising reward is developed.
URI: http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/314
Content type: Article
Appears in Collections:Менеджмент та підприємництво в Україні: етапи становлення і проблеми розвитку. – 2007. – №606

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
09.pdf275,64 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.