Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/314
Назва: Методика встановлення рівня схильності франчайзера до ризику під час оптимізації структури франчайзингової винагороди
Автори: Мирончук Т. В.
Бібліографічний опис: Мирончук Т. В. Методика встановлення рівня схильності франчайзера до ризику під час оптимізації структури франчайзингової винагороди / Т. В. Мирончук // Вісник Національного університету "Львівська політехніка". – 2007. – № 606 : Менеджмент та підприємництво в Україні: етапи становлення і проблеми розвитку. – С. 52–59. – Бібліографія: 19 назв.
Дата публікації: 2007
Видавництво: Видавництво Національного університету "Львівська політехніка"
Короткий огляд (реферат): Розроблено послідовність встановлення коефіцієнта несхильності франчайзера до ризику, яка сприяє прийняттю франчайзером обґрунтованого рішення щодо оптимальної структури франчайзингової винагороди. The sequence of determination of coefficient of franchisor’s disinclination to the risk which is conductive to franchisor’s decision-making in relation to the optimum structure of franchising reward is developed.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/314
Тип вмісту : Article
Розташовується у зібраннях:Менеджмент та підприємництво в Україні: етапи становлення і проблеми розвитку. – 2007. – №606

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
09.pdf275,64 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.