Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/2927
Назва: Удосконалення системи обліку та аналізу для управління товарними запасами підприємств громадського харчування
Автори: Хом’як, Р. Л.
Цюцяк, І. Л.
Цюцяк, А. Л.
Бібліографічний опис: Хом’як Р. Л. Удосконалення системи обліку та аналізу для управління товарними запасами підприємств громадського харчування / Р. Л. Хом’як, І. Л. Цюцяк, А. Л. Цюцяк // Вісник Національного університету "Львівська політехніка". – 2009. – № 647 : Менеджмент та підприємництво в Україні: етапи становлення і проблеми розвитку. – С. 528–534. – Бібліографія: 8 назв.
Дата публікації: 2009
Видавництво: Видавництво Національного університету «Львівська політехніка»
Теми: організаційно-методичні аспекти
аналіз ефективності
organizing and methodical aspects
analysis of the efficiency
Короткий огляд (реферат): Досліджено організаційно-методичні аспекти системи обліку товарних запасів підприємств громадського харчування з огляду поточної кон’юнктури ринку. Виявлено основні недоліки та розроблено пропозиції, що сприятимуть їх усуненню, а також обґрунтовано пропозиції щодо покращення методики обліку й аналізу ефективності використання товарних запасів підприємствами громадського харчування. The authors of this article have researched the organizing and methodical aspects of the goods in stock system of bookkeeping of the catering enterprises from the point of view of the current Market State. The basic problems have been itemized аnd the suggestions as to their elimination have been developed. The offers as to the improving of accounting methods and to the analysis of the efficiency of goods in stock using by catering enterprises have been substantiated.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/2927
Тип вмісту : Article
Розташовується у зібраннях:Менеджмент та підприємництво в Україні: етапи становлення і проблеми розвитку. – 2009. – №647

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
92.pdf188,05 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.