Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/2816
Назва: Бюджетування в системі управлінського обліку операційної діяльності ресторану
Автори: Коноваліхіна, Т. О.
Бібліографічний опис: Коноваліхіна Т. О. Бюджетування в системі управлінського обліку операційної діяльності ресторану / Т. О. Коноваліхіна // Вісник Національного університету "Львівська політехніка". – 2009. – № 647 : Менеджмент та підприємництво в Україні: етапи становлення і проблеми розвитку. – С. 376–380. – Бібліографія: 8 назв.
Дата публікації: 2009
Видавництво: Видавництво Національного університету «Львівська політехніка»
Теми: бюджетування
операційні бюджети
budgeting
operating budgets
Короткий огляд (реферат): Досліджено чинну практику бюджетування та розглянуто особливості складання операційних бюджетів в ресторанах. In the article is investigated existent practice of budgeting and considered features of drafting of operating budgets.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/2816
Тип вмісту : Article
Розташовується у зібраннях:Менеджмент та підприємництво в Україні: етапи становлення і проблеми розвитку. – 2009. – №647

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
65.pdf156,79 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.