Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/2733
Назва: Методи розподілу загальновиробничих витрат на підприємствах кондиторської галузі України – управлінський аспект
Автори: Куцик, П. О.
Мазуренко, О. М.
Бібліографічний опис: Куцик П. О. Методи розподілу загальновиробничих витрат на підприємствах кондиторської галузі України – управлінський аспект / П. О. Куцик, О. М. Мазуренко // Вісник Національного університету "Львівська політехніка". – 2009. – № 647 : Менеджмент та підприємництво в Україні: етапи становлення і проблеми розвитку. – С. 99–102. – Бібліографія: 5 назв.
Дата публікації: 2009
Видавництво: Видавництво Національного університету «Львівська політехніка»
Теми: процес формування
собівартість виробів
process of overheads formation
calculation are proposed
Короткий огляд (реферат): Розглянуто процес формування загальновиробничих витрат у структурних підрозділах кондитерського виробництва та запропоновано методи розподілу таких витрат під час підрахунку собівартості виробів. The process of overheads formation in sections of confectionary production is described. The methods of overheads allocation for costs calculation are proposed.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/2733
Тип вмісту : Article
Розташовується у зібраннях:Менеджмент та підприємництво в Україні: етапи становлення і проблеми розвитку. – 2009. – №647

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
17.pdf150,96 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.