Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/2554
Назва: Розчинність кротонової кислоти в воді і н-октані та оптимізація стадії виділення товарної кротонової кислоти
Автори: Левуш, С. С.
Кіт, Ю. В.
Бібліографічний опис: Левуш С. С. Розчинність кротонової кислоти в воді і н-октані та оптимізація стадії виділення товарної кротонової кислоти / С. С. Левуш, Ю. В. Кіт // Вісник Національного університету «Львівська політехніка». – 2009. – № 644 : Хімія, технологія речовин та їх застосування. – С. 62-64. – Бібліографія: 4 назви.
Дата публікації: 2009
Видавництво: Видавництво Національного університету «Львівська політехніка»
Теми: кротонова кислота
температурна залежность
сrotonic acid
temmprature dependence
Короткий огляд (реферат): Досліджено розчинність кротонової кислоти в н-октані і воді в інтервалі температур 0–50 0С. Встановлено, що розчинність кротонової кислоти в н-октані при низьких температурах менша на 30–40 % відн, при високих – в 10–20 разів. На основі більш стрімкої температурної залежності розчинності кислоти у воді порівняно з н-октаном запропонований та апробований спосіб виділення кротонової кислоти із оксидату та її очищення від мікродомішок кротонового альдегіду. Crotonic acid solubility in n-octane in the temperature range of 0-500 С has been studied, It was established that crotonic asid solubility is 30-40% lower in n-octane at lower temperatures then at higher ones (10-20 times), Basing on a more drastic temmprature dependence of asid solubility in water as compared to that in n-octane, an approbated way of crotonic asid extraction from the oxidate and its purification from croton aldehyde micro-impurities has beee suggested.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/2554
Тип вмісту : Article
Розташовується у зібраннях:Хімія, технологія речовин та їх застосування. – 2009. – № 644

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
15.pdf286,69 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.