Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/25486
Назва: Kinetics of diffusion mass transfer during filtration drying of grain materials
Інші назви: Кінетика дифузійного масоперенесення під час фільтраційного висушування зернових матеріалів
Автори: Matkivska, Iryna
Gumnytskyi, Yaroslav
Atamanyuk, Volodymyr
Бібліографічний опис: Matkivska I. Kinetics of diffusion mass transfer during filtration drying of grain materials / Iryna Matkivska, Yaroslav Gumnytskyi, Volodymyr Atamanyuk // Chemistry & Chemical Technology. – 2014. – Volume 8, number 3. – P. 359–363. – Bibliography: 12 titles.
Дата публікації: 2014
Видавництво: Publishing House of Lviv Polytechnic National University
Теми: coefficient of pore diffusion
drying kinetics
moisture content
grain
коефіцієнт внутрішньої дифузії
кінетика висушування
вологовміст
зерно пшениці
Короткий огляд (реферат): The work deals with theoretical and experimental investigations concerning coefficient of moisture pore diffusion from grain during filtration drying. To determine the coefficient of pore diffusion the model was used basing on the solution of differential equation under boundary conditions of the first type. The estimated dependence of the coefficients on heat agent temperature was obtained. В роботі представлені теоретичні та експериментальні дослідження з визначення коефіцієнта внутрішньої дифузії вологи із зерна пшениці під час фільтраційного сушіння. Для знаходження коефіцієнта внутрішньої дифузії використана модель, що базується на розв’язку диференційного рівняння внутрішньої дифузії за граничних умов першого роду. Отримана розрахункова залежність для визначення коефіцієнтів внутрішньої дифузії від температури теплового агенту.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/25486
Тип вмісту : Article
Розташовується у зібраннях:Chemistry & Chemical Technology. – 2014. – Vol. 8, No. 3

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
16-359-363.pdf152,49 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.