Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/2471
Назва: Технологічні аспекти формування організаційної культури на підприємстві
Автори: Захарчин, Г. М.
Бібліографічний опис: Захарчин Г. М. Технологічні аспекти формування організаційної культури на підприємстві / Г. М. Захарчин // Вісник Національного університету "Львівська політехніка". – 2009. – № 640 : Проблеми економіки та управління. – С. 279–284. – Бібліографія: 7 назв.
Дата публікації: 2009
Видавництво: Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”
Теми: організаційна культура
технологія
трансформація
класифікаційні ознаки
інструментарій
методи
соціокультурні тенденції
організаційне й управлінське забезпечення
organizational culture
technology
transformation
classification features
classification features
tools
methods
socio-cultural tendencies
organizational and administrative providing
Короткий огляд (реферат): Висвітлено технологічні аспекти формування організаційної культури на підприємстві, що передбачають: обґрунтування необхідності використання технології для побудови бажаного профілю організаційної культури, характеристику специфічних ознак технології, класифікацію видів технологій, а також підбір інструментарію та методів, необхідних у технологічному процесі побудови організаційної культури. In this article are highlighted technological aspects of the organizational culture formation on the enterprise that include: substantiation of the necessity to use technologies in order to build the desired organizational culture profile, characteristics of the specific technology features, classification of technology types, tools and methods selection that are necessary in the technological process of building organizational culture.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/2471
Тип вмісту : Article
Розташовується у зібраннях:Проблеми економіки та управління. – 2009. – №640

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
40.pdf164,5 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.