Please use this identifier to cite or link to this item: http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/244
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМежиброцький, В. П.-
dc.contributor.authorСтарчевський, В. Л.-
dc.date.accessioned2009-09-03T10:58:27Z-
dc.date.available2009-09-03T10:58:27Z-
dc.date.issued2008-
dc.identifier.citationМежиброцький В. П. Вплив співвідношення компонентів на вихід і якість N, N-дитіодиморфоліну / В. П. Межиброцький, В. Л. Старчевський // Вісник Національного університету «Львівська політехніка». – 2008. – № 609 : Хімія, технологія речовин та їх застосування. – С. 68-69. – Бібліографія: 3 назви.uk
dc.identifier.urihttp://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/244-
dc.description.abstractДосліджено вплив співвідношення морфорлін – монохлориста сірка на вихід та якість утворення N, N′- дитіодиморфоліну. Показано, що надлишок морфоліну веде до зростання виходу продукту з одночасним збільшенням його температури топлення. Для збільшення селективності за цільовими продуктами реакцію ведуть у присутності сульфіту натрію. Зростання часу реакції з 1 до 2 годин не покращує якості продукту. The influence of relationship of morpholin-sulphur monochlorid on increases of concentration and quality of formation N,N’-bitiobimorpholin has been investigated. The increases of concentration of morpholin leads to increases of concentration of product with increases it temperatures of solubilization was shown. For increases of selectiveness for products of process the reaction lead in the presence of Na2SO3. The increase of reaction time from 1 to 2 hours has no increase of product quality.uk
dc.publisherВидавництво Національного університету "Львівська політехніка"uk
dc.titleВплив співвідношення компонентів на вихід і якість N, N-дитіодиморфолінуuk
dc.typeArticleuk
Appears in Collections:Хімія, технологія речовин та їх застосування. – 2008. – № 609

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
18.pdf98,09 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.