Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/244
Название: Вплив співвідношення компонентів на вихід і якість N, N-дитіодиморфоліну
Авторы: Межиброцький, В. П.
Старчевський, В. Л.
Библиографическое описание: Межиброцький В. П. Вплив співвідношення компонентів на вихід і якість N, N-дитіодиморфоліну / В. П. Межиброцький, В. Л. Старчевський // Вісник Національного університету «Львівська політехніка». – 2008. – № 609 : Хімія, технологія речовин та їх застосування. – С. 68-69. – Бібліографія: 3 назви.
Дата публикации: 2008
Издательство: Видавництво Національного університету "Львівська політехніка"
Краткий осмотр (реферат): Досліджено вплив співвідношення морфорлін – монохлориста сірка на вихід та якість утворення N, N′- дитіодиморфоліну. Показано, що надлишок морфоліну веде до зростання виходу продукту з одночасним збільшенням його температури топлення. Для збільшення селективності за цільовими продуктами реакцію ведуть у присутності сульфіту натрію. Зростання часу реакції з 1 до 2 годин не покращує якості продукту. The influence of relationship of morpholin-sulphur monochlorid on increases of concentration and quality of formation N,N’-bitiobimorpholin has been investigated. The increases of concentration of morpholin leads to increases of concentration of product with increases it temperatures of solubilization was shown. For increases of selectiveness for products of process the reaction lead in the presence of Na2SO3. The increase of reaction time from 1 to 2 hours has no increase of product quality.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/244
Тип содержания: Article
Располагается в коллекциях:Хімія, технологія речовин та їх застосування. – 2008. – № 609

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
18.pdf98,09 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.