Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/244
Назва: Вплив співвідношення компонентів на вихід і якість N, N-дитіодиморфоліну
Автори: Межиброцький, В. П.
Старчевський, В. Л.
Бібліографічний опис: Межиброцький В. П. Вплив співвідношення компонентів на вихід і якість N, N-дитіодиморфоліну / В. П. Межиброцький, В. Л. Старчевський // Вісник Національного університету «Львівська політехніка». – 2008. – № 609 : Хімія, технологія речовин та їх застосування. – С. 68-69. – Бібліографія: 3 назви.
Дата публікації: 2008
Видавництво: Видавництво Національного університету "Львівська політехніка"
Короткий огляд (реферат): Досліджено вплив співвідношення морфорлін – монохлориста сірка на вихід та якість утворення N, N′- дитіодиморфоліну. Показано, що надлишок морфоліну веде до зростання виходу продукту з одночасним збільшенням його температури топлення. Для збільшення селективності за цільовими продуктами реакцію ведуть у присутності сульфіту натрію. Зростання часу реакції з 1 до 2 годин не покращує якості продукту. The influence of relationship of morpholin-sulphur monochlorid on increases of concentration and quality of formation N,N’-bitiobimorpholin has been investigated. The increases of concentration of morpholin leads to increases of concentration of product with increases it temperatures of solubilization was shown. For increases of selectiveness for products of process the reaction lead in the presence of Na2SO3. The increase of reaction time from 1 to 2 hours has no increase of product quality.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/244
Тип вмісту : Article
Розташовується у зібраннях:Хімія, технологія речовин та їх застосування. – 2008. – № 609

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
18.pdf98,09 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.