Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/23707
Назва: Consumers information activity on the polish food market vs. integration of Poland into the european union
Інші назви: Інформаційна активність споживачів на польському ринку харчових продуктів у контексті інтеграції Польщі до Європейського Союзу
Автори: Nestorowicz, R.
Бібліографічний опис: Nestorowicz R. Consumers information activity on the polish food market vs. integration of Poland into the european union / R. Nestorowicz // Вісник Національного університету "Львівська політехніка". – 2013. – № 762 : Логістика. – С. 133–138. – Bibliography: 22 titles.
Дата публікації: 2013
Видавництво: Видавництво Львівської політехніки
Теми: Information asymmetry
information activity
consumers’ behaviour on food market
інформаційна асиметрія
інформаційна діяльність
поведінка споживача на ринку харчування
Короткий огляд (реферат): Information asymmetry between consumers and manufacturers appears as an immanent feature of the food market, particularly in the functional and organic food segments. This article is to present the information activity of Polish consumers on the food market, with special focus on the mentioned segments. The analysis takes account of the impact European Union legislation and programs have on the manner food manufacturers communicate with consumers. Інформаційна асиметрія між споживачами і виробниками послуг виступає як іманентна властивість на ринку харчових продуктів, особливо у сегментах функціональних і органічних харчових продуктів. Показано інформаційну активність польських споживачів на ринку продуктів харчування, особливо акцентуючи увагу на зазначених сегментах. Проаналізовано вплив законодавства Європейського Союзу та способу комунікацій виробників продуктів харчування зі споживачами.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/23707
Тип вмісту : Article
Розташовується у зібраннях:Логістика. – 2013. – №762

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
22-133-138.pdf229,17 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.