Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/23504
Назва: Особливості проектування та виготовлення широкосмугових вальцьованих гвинтових заготовок
Автори: Пилипець, М. І.
Васильків, В. В.
Бібліографічний опис: Пилипець М. І. Особливості проектування та виготовлення широкосмугових вальцьованих гвинтових заготовок / М. І. Пилипець, В. В. Васильків // Вісник Національного університету «Львівська політехніка». – 2013. – № 772 : Оптимізація виробничих процесів і технічний контроль у машинобудуванні та приладобудуванні. – С. 45-55. – Бібліографія: 1 назва.
Дата публікації: 2013
Видавництво: Видавництво Львівської політехніки
Теми: гвинтова заготовка
вальцювання
неперервно-секторна заготовка
screw flight
rolling
sector-continuous blank
Короткий огляд (реферат): Запропоновано методику розрахунку конструктивних параметрів неперервно-секторних заготовок, які використовуються для виготовлення широкосмугових гвинтових заготовок методом вальцювання. Наведено результати дослідження впливу геометричних параметрів неперервно-секторних заготовок, температури їх нагрівання, змащувальних матеріалів та параметрів інструментів на енергосилові показники процесу формоутворення та конструктивні параметри гвинтових заготовок. Method for calculating the design parameters of sector-continuous blanks used for the manufacture of wideband screw blanks by rolling was proposed. The results of the investigation of the influence of geometrical parameters of sector-continuous blanks, temperature of heating, lubricants and tool options for energy-power characteristics of the process of shaping and design parameters of screw flights were described.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/23504
Тип вмісту : Article
Розташовується у зібраннях:Оптимізація виробничих процесів і технологічний контроль у машинобудуванні та приладобудуванні. – 2013. – № 772

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
9-45-55.pdf753,52 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.