Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/23401
Назва: Quantitative determination of hydroxycinnamic acids in chicory root
Інші назви: Кількісне визначення гідроксикоричних кислот у коренях цикорію
Автори: Yezerska, Oksana
Kalynyuk, Tymofiy
Vronska, Lyudmula
Бібліографічний опис: Yezerska O. Quantitative determination of hydroxycinnamic acids in chicory root / Oksana Yezerska, Tymofiy Kalynyuk, Lyudmula Vronska // Chemistry & Chemical Technology. – 2013. – Volume 7, number 3. – P. 247–250. – Bibliography: 7 titles.
Дата публікації: 2013
Видавництво: Publishing House of Lviv Polytechnic National University
Теми: chicory roots
quantitative assay
hydroxycinnamic acids
spectrophotometry
корені цикорію
кількісне визначення
кількісне визначення
спектрофотометрія
Короткий огляд (реферат): The possibility for applying of a direct spectrophotometry to quantify totality of hydroxycinnamic acid derivatives is investigated. As a quantitative criterion for quality assessment of chicory roots the total content of hydroxycinnamic acid derivatives of at least 0.3 %, expressed as chlorogenic acid, is suggested. Досліджено можливість застосування прямої спектрофотометрії для кількісного визначення гідроксикоричних кислот. Як кількісний критерій якості коренів цикорію запропоновано вміст гідроксикоричних кислот не менше 0,3% у перерахунку на кислоту хлорогенову.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/23401
Тип вмісту : Article
Розташовується у зібраннях:Chemistry & Chemical Technology. – 2013. – Vol. 7, No. 3

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2-247-250.pdf98,38 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.