Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/23322
Название: Встановлення граничних значень критичних точок контролю за системою НАССР при виробництві вершкового масла
Авторы: Столярчук, П. Г.
Остап’юк, С. Д.
Библиографическое описание: Столярчук П. Г. Встановлення граничних значень критичних точок контролю за системою НАССР при виробництві вершкового масла / П. С. Столярчук, С. Д. Остап’юк // Вісник Національного університету "Львівська політехніка". – 2013. – № 753 : Автоматика, вимірювання та керування. – C. 31–36. – Бібліографія: 7 назв.
Дата публикации: 2013
Издательство: Видавництво Львівської політехніки
Краткий осмотр (реферат): Наведено встановлені критичні точки контролю та їх граничні значення під час виробництва несоленого вершкового масла, а також запропоновано удосконалення системи моніторингу в критичних точках контролю за системою НАССР. In the article the set critical points of control are presented and them maximum values at the production of the unsalted desi, and also the improvement of the monitoring system is offered in the critical points of control after the system НАССР.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/23322
Тип содержания: Article
Располагается в коллекциях:Автоматика, вимірювання та керування. – 2013. – №753

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
7-31-36.pdf216,87 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.