Link lub cytat. http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/23322
Tytuł: Встановлення граничних значень критичних точок контролю за системою НАССР при виробництві вершкового масла
Authors: Столярчук, П. Г.
Остап’юк, С. Д.
Cytat: Столярчук П. Г. Встановлення граничних значень критичних точок контролю за системою НАССР при виробництві вершкового масла / П. С. Столярчук, С. Д. Остап’юк // Вісник Національного університету "Львівська політехніка". – 2013. – № 753 : Автоматика, вимірювання та керування. – C. 31–36. – Бібліографія: 7 назв.
Data wydania: 2013
Wydawca: Видавництво Львівської політехніки
Abstract: Наведено встановлені критичні точки контролю та їх граничні значення під час виробництва несоленого вершкового масла, а також запропоновано удосконалення системи моніторингу в критичних точках контролю за системою НАССР. In the article the set critical points of control are presented and them maximum values at the production of the unsalted desi, and also the improvement of the monitoring system is offered in the critical points of control after the system НАССР.
URI: http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/23322
Typ zawartości: Article
Występuje w kolekcjach:Автоматика, вимірювання та керування. – 2013. – №753

Pliki tej pozycji:
Plik Opis WielkośćFormat 
7-31-36.pdf216,87 kBAdobe PDFPrzeglądanie/Otwarcie


Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi