Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/23322
Назва: Встановлення граничних значень критичних точок контролю за системою НАССР при виробництві вершкового масла
Автори: Столярчук, П. Г.
Остап’юк, С. Д.
Бібліографічний опис: Столярчук П. Г. Встановлення граничних значень критичних точок контролю за системою НАССР при виробництві вершкового масла / П. С. Столярчук, С. Д. Остап’юк // Вісник Національного університету "Львівська політехніка". – 2013. – № 753 : Автоматика, вимірювання та керування. – C. 31–36. – Бібліографія: 7 назв.
Дата публікації: 2013
Видавництво: Видавництво Львівської політехніки
Короткий огляд (реферат): Наведено встановлені критичні точки контролю та їх граничні значення під час виробництва несоленого вершкового масла, а також запропоновано удосконалення системи моніторингу в критичних точках контролю за системою НАССР. In the article the set critical points of control are presented and them maximum values at the production of the unsalted desi, and also the improvement of the monitoring system is offered in the critical points of control after the system НАССР.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/23322
Тип вмісту : Article
Розташовується у зібраннях:Автоматика, вимірювання та керування. – 2013. – №753

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
7-31-36.pdf216,87 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.