Please use this identifier to cite or link to this item: http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/23322
Title: Встановлення граничних значень критичних точок контролю за системою НАССР при виробництві вершкового масла
Authors: Столярчук, П. Г.
Остап’юк, С. Д.
Bibliographic description (Ukraine): Столярчук П. Г. Встановлення граничних значень критичних точок контролю за системою НАССР при виробництві вершкового масла / П. С. Столярчук, С. Д. Остап’юк // Вісник Національного університету "Львівська політехніка". – 2013. – № 753 : Автоматика, вимірювання та керування. – C. 31–36. – Бібліографія: 7 назв.
Issue Date: 2013
Publisher: Видавництво Львівської політехніки
Abstract: Наведено встановлені критичні точки контролю та їх граничні значення під час виробництва несоленого вершкового масла, а також запропоновано удосконалення системи моніторингу в критичних точках контролю за системою НАССР. In the article the set critical points of control are presented and them maximum values at the production of the unsalted desi, and also the improvement of the monitoring system is offered in the critical points of control after the system НАССР.
URI: http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/23322
Content type: Article
Appears in Collections:Автоматика, вимірювання та керування. – 2013. – №753

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
7-31-36.pdf216,87 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.