Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/21852
Назва: Дезінфікуючий вплив ультразвуку на процес очищення стоків пивоварного виробництва
Автори: Предзимірська, Л. М.
Шевчук, Л. І.
Кондратович, О. З.
Бібліографічний опис: Предзимірська Л. М. Дезінфікуючий вплив ультразвуку на процес очищення стоків пивоварного виробництва / Л. М. Предзимірська, Л. І. Шевчук, О. З. Кондратович // Вісник Національного університету «Львівська політехніка». – 2013. – № 761 : Хімія, технологія речовин та їх застосування. – С. 227–232. – Бібліографія: 6 назв.
Дата публікації: 2013
Видавництво: Видавництво Львівської політехніки
Теми: ультразвук (УЗ)
знезараження
пивоварна промисловість
природа газу
мікроорганізми
кавітація
ultrasound (US)
disinfection
brewing industry
nature of gas
microorganisms
cavitation
Короткий огляд (реферат): Досліджено вплив ультразвукової кавітації в атмосфері азоту, гелію та повітря на знезараження мікроорганізмів у процесах очищення стоків бродильних виробництв. З одержаних результатів дослідження встановлено, що вищу ефективність проявляє барботування азоту в ультразвуковому полі на стоки пивоварної промисловості. The influence of ultrasonic cavitation in the atmosphere of nitrogen, helium and air on microbial decontamination in sewage purification processes of fermentation industries has been investigated. Based on the obtained results, it was found that ultrasonic agitation of nitrogen for the drains of the brewing industry manifests higher efficiency.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/21852
Тип вмісту : Article
Розташовується у зібраннях:Хімія, технологія речовин та їх застосування. – 2013. – №761

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
50-227-232.pdf227,88 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.