Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/21827
Назва: Гідроферментативне оброблення спельти
Автори: Паляниця, Л. Я.
Березовська, Н. І.
Косів, Р. Б.
Швабюк, О. В.
Паньків, Н. О.
Бібліографічний опис: Гідроферментативне оброблення спельти / Л. Я. Паляниця, Н. І. Березовська, Р. Б. Косів, О. В. Швабюк, Н. О. Паньків // Вісник Національного університету «Львівська політехніка». – 2013. – № 761 : Хімія, технологія речовин та їх застосування. – С. 104–107. – Бібліографія: 7 назв.
Дата публікації: 2013
Видавництво: Видавництво Львівської політехніки
Теми: спельта
ферментні препарати
сусло
бражка
spelta
enzymes
wort
brew
Короткий огляд (реферат): Вивчено вплив гідромодуля замісів і композицій ферментних препаратів на перебіг процесів гідроферментативного оброблення спельти та зброджування сусла. Результати показали, що оптимальним значенням гідромодуля замісу є 1:2,5 при використанні препаратів Амілекс 4Т і Діазим ССФ. This article studies the influence of the ratio of water to milling and compositions of enzymes on the hydrofermentative processing and fermentation of wort. The results show that the optimal ratio of water to milling when using enzymes Amylex 4T and Diazyme SSF is 1:2.5.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/21827
Тип вмісту : Article
Розташовується у зібраннях:Хімія, технологія речовин та їх застосування. – 2013. – №761

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
25-104-107.pdf158,36 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.