Please use this identifier to cite or link to this item: http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/21827
Title: Гідроферментативне оброблення спельти
Authors: Паляниця, Л. Я.
Березовська, Н. І.
Косів, Р. Б.
Швабюк, О. В.
Паньків, Н. О.
Bibliographic description (Ukraine): Гідроферментативне оброблення спельти / Л. Я. Паляниця, Н. І. Березовська, Р. Б. Косів, О. В. Швабюк, Н. О. Паньків // Вісник Національного університету «Львівська політехніка». – 2013. – № 761 : Хімія, технологія речовин та їх застосування. – С. 104–107. – Бібліографія: 7 назв.
Issue Date: 2013
Publisher: Видавництво Львівської політехніки
Keywords: спельта
ферментні препарати
сусло
бражка
spelta
enzymes
wort
brew
Abstract: Вивчено вплив гідромодуля замісів і композицій ферментних препаратів на перебіг процесів гідроферментативного оброблення спельти та зброджування сусла. Результати показали, що оптимальним значенням гідромодуля замісу є 1:2,5 при використанні препаратів Амілекс 4Т і Діазим ССФ. This article studies the influence of the ratio of water to milling and compositions of enzymes on the hydrofermentative processing and fermentation of wort. The results show that the optimal ratio of water to milling when using enzymes Amylex 4T and Diazyme SSF is 1:2.5.
URI: http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/21827
Content type: Article
Appears in Collections:Хімія, технологія речовин та їх застосування. – 2013. – №761

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
25-104-107.pdf158,36 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.