Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/21693
Назва: Аналіз експериментальних даних з дослідження утворення накипу в паровому котлі при підживленні електрохімічно зм'якшеною водою
Автори: Антоненко, С. Є.
Бібліографічний опис: Антоненко С. Є. Аналіз експериментальних даних з дослідження утворення накипу в паровому котлі при підживленні електрохімічно зм'якшеною водою / С. Є. Антоненко // Вісник Національного університету «Львівська політехніка». – 2013. – № 758 : Теплоенергетика. Інженерія довкілля. Автоматизація. – С. 20-25. – Бібліографія: 10 назв.
Дата публікації: 2013
Видавництво: Видавництво Львівської політехніки
Теми: електрохімічне зм'якшення
питома витрата електричного струму
інтенсивність утворення накипу
electrochemical softening
the specific expense of an electricity
intensity of scaling
Короткий огляд (реферат): Досліджували процес утворення накипу на моделі парового котла. Підживлення парового котла здійснювалося незм'якшеною водою (контрольний експеримент), а також електрохімічно зм'якшеною водою з питомою витратою електричного струму 50, 100 і 150 А-годину/м3. Наведено результати дослідів у разі тривалості експерименту 8 год і 72 год. Представлено залежності інтенсивності утворення накипу від глибини зм'якшення підживлювальної води. In article scaling process on model of a steam copper was investigated. Feed of a steam boilers was carried out by raw tap water (check experiment), and also water processed by an electrochemical method with the specific expense of an electricity 50, 100 and 150 А-h/m3. The scheme of laboratory installation, results of experiences is resulted at duration of experiment of 8 hours and 72 hours. Dependences of intensity of scaling on depth softening feeding waters are presented.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/21693
Тип вмісту : Article
Розташовується у зібраннях:Теплоенергетика. Інженерія довкілля. Автоматизація. – 2013. – №758

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
4-20-25.pdf192,13 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.