Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/21151
Назва: Математична модель процесу окиснення дріжджів за акустичною кавітацією у водному розчині глюкози
Автори: Максимів, Н. Л.
Хлібишин, З. Я.
Бібліографічний опис: Максимів Н. Л. Математична модель процесу окиснення дріжджів за акустичною кавітацією у водному розчині глюкози / Н. Л. Максимів, З. Я. Хлібишин // Вісник Національного університету «Львівська політехніка». – 2010. – № 677 : Хімія, технологія речовин та їх застосування. – С. 167–170. – Бібліографія: 7 назв.
Дата публікації: 2010
Видавництво: Видавництво Національного університету "Львівська політехніка"
Короткий огляд (реферат): Досліджено окиснення дріжджів у водному розчині глюкози під впливом акустичної кавітації. Процес окиснення відбувається відповідно до кінетичного рівняння другого порядку і глюкоза інгібує радикально-ланцюговий процес. Створена математична модель дає змогу розрахувати зміну в часі концентрації дріжджів і глюкози в дисперсії.The process of oxidation of yeast under acoustic cavitation in water solution of glucose has been invertigated. The process of oxidation proceeds according to the kinetic equation of second order and glucose inhibits the radical chain oxidation. Mathematical model of change of oncentration microorganisms and glucose in dispersion on time has been created.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/21151
Тип вмісту : Article
Розташовується у зібраннях:Хімія, технологія речовин та їх застосування. – 2010. – № 667

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
37-167-170.pdf144,6 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.