Please use this identifier to cite or link to this item: http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/21151
Title: Математична модель процесу окиснення дріжджів за акустичною кавітацією у водному розчині глюкози
Authors: Максимів, Н. Л.
Хлібишин, З. Я.
Bibliographic description (Ukraine): Максимів Н. Л. Математична модель процесу окиснення дріжджів за акустичною кавітацією у водному розчині глюкози / Н. Л. Максимів, З. Я. Хлібишин // Вісник Національного університету «Львівська політехніка». – 2010. – № 677 : Хімія, технологія речовин та їх застосування. – С. 167–170. – Бібліографія: 7 назв.
Issue Date: 2010
Publisher: Видавництво Національного університету "Львівська політехніка"
Abstract: Досліджено окиснення дріжджів у водному розчині глюкози під впливом акустичної кавітації. Процес окиснення відбувається відповідно до кінетичного рівняння другого порядку і глюкоза інгібує радикально-ланцюговий процес. Створена математична модель дає змогу розрахувати зміну в часі концентрації дріжджів і глюкози в дисперсії.The process of oxidation of yeast under acoustic cavitation in water solution of glucose has been invertigated. The process of oxidation proceeds according to the kinetic equation of second order and glucose inhibits the radical chain oxidation. Mathematical model of change of oncentration microorganisms and glucose in dispersion on time has been created.
URI: http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/21151
Content type: Article
Appears in Collections:Хімія, технологія речовин та їх застосування. – 2010. – № 667

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
37-167-170.pdf144,6 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.