Please use this identifier to cite or link to this item: http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/21150
Title: Використання фільтрату барди під час одержання спиртових бражок
Authors: Бліщ, Р. О.
Bibliographic description (Ukraine): Бліщ Р. О. Використання фільтрату барди під час одержання спиртових бражок / Р. О. Бліщ // Вісник Національного університету «Львівська політехніка». – 2010. – № 677 : Хімія, технологія речовин та їх застосування. – С. 164–166. – Бібліографія: 4 назви.
Issue Date: 2010
Publisher: Видавництво Національного університету "Львівська політехніка"
Abstract: Досліджено показники дозрілої бражки, одержаної із внесенням фільтрату барди на стадіях приготування замісу та зброджування сусла. Рекомендовано внесення фільтрату барди під час приготування замісу в кількості 30-40 % від загальної кількості води. The indicators of alcohol brew with using filtrate brew have been studied. Аddition filtrate brew in 30-40 % from general quantity of water is recommended.
URI: http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/21150
Content type: Article
Appears in Collections:Хімія, технологія речовин та їх застосування. – 2010. – № 667

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
36-164-166.pdf124,1 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.