Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/21150
Назва: Використання фільтрату барди під час одержання спиртових бражок
Автори: Бліщ, Р. О.
Бібліографічний опис: Бліщ Р. О. Використання фільтрату барди під час одержання спиртових бражок / Р. О. Бліщ // Вісник Національного університету «Львівська політехніка». – 2010. – № 677 : Хімія, технологія речовин та їх застосування. – С. 164–166. – Бібліографія: 4 назви.
Дата публікації: 2010
Видавництво: Видавництво Національного університету "Львівська політехніка"
Короткий огляд (реферат): Досліджено показники дозрілої бражки, одержаної із внесенням фільтрату барди на стадіях приготування замісу та зброджування сусла. Рекомендовано внесення фільтрату барди під час приготування замісу в кількості 30-40 % від загальної кількості води. The indicators of alcohol brew with using filtrate brew have been studied. Аddition filtrate brew in 30-40 % from general quantity of water is recommended.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/21150
Тип вмісту : Article
Розташовується у зібраннях:Хімія, технологія речовин та їх застосування. – 2010. – № 667

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
36-164-166.pdf124,1 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.