Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/21145
Назва: | Дослідження перебігу біохімічних перетворень компонентів у процесі зброджування пивного сусла |
Автори: | Мельник, В. В. Никулишин, І. Є. Шевчук, Л. І. Рипка, А. М. |
Бібліографічний опис: | Дослідження перебігу біохімічних перетворень компонентів у процесі зброджування пивного сусла / В. В. Мельник, І. Є. Никулишин, Л. І. Шевчук, А. М. Рипка // Вісник Національного університету «Львівська політехніка». – 2010. – № 677 : Хімія, технологія речовин та їх застосування. – С. 126–129. – Бібліографія: 4 назви. |
Дата публікації: | 2010 |
Видавництво: | Видавництво Національного університету "Львівська політехніка" |
Короткий огляд (реферат): | Досліджено закономірності перебігу біохімічних перетворень компонентів у процесі зброджування пивного сусла, а також досліджено вплив різних чинників на перебіг процесу бродіння, а саме: температури, раси дріжджів, ферментного препарату. Вибрані оптимальні параметри для одержання продукту високої якості і за порівняно короткий час.This work is devoted to research the conformity of motion the biochemical transformations of components in the process of digestion of beer wort. A study of the impact of various factors on the course of fermentation, namely: temperature, race yeast, enzymatic preparation. Selected optimum parameters for obtaining high quality products and a relatively short time. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/21145 |
Тип вмісту : | Article |
Розташовується у зібраннях: | Хімія, технологія речовин та їх застосування. – 2010. – № 667 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
28-126-129.pdf | 140,48 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.