Please use this identifier to cite or link to this item: http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/21145
Title: Дослідження перебігу біохімічних перетворень компонентів у процесі зброджування пивного сусла
Authors: Мельник, В. В.
Никулишин, І. Є.
Шевчук, Л. І.
Рипка, А. М.
Bibliographic description (Ukraine): Дослідження перебігу біохімічних перетворень компонентів у процесі зброджування пивного сусла / В. В. Мельник, І. Є. Никулишин, Л. І. Шевчук, А. М. Рипка // Вісник Національного університету «Львівська політехніка». – 2010. – № 677 : Хімія, технологія речовин та їх застосування. – С. 126–129. – Бібліографія: 4 назви.
Issue Date: 2010
Publisher: Видавництво Національного університету "Львівська політехніка"
Abstract: Досліджено закономірності перебігу біохімічних перетворень компонентів у процесі зброджування пивного сусла, а також досліджено вплив різних чинників на перебіг процесу бродіння, а саме: температури, раси дріжджів, ферментного препарату. Вибрані оптимальні параметри для одержання продукту високої якості і за порівняно короткий час.This work is devoted to research the conformity of motion the biochemical transformations of components in the process of digestion of beer wort. A study of the impact of various factors on the course of fermentation, namely: temperature, race yeast, enzymatic preparation. Selected optimum parameters for obtaining high quality products and a relatively short time.
URI: http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/21145
Content type: Article
Appears in Collections:Хімія, технологія речовин та їх застосування. – 2010. – № 667

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
28-126-129.pdf140,48 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.