Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/21141
Назва: Оптимізація етапів проектування деталей обладнання переробних та харчових виробництв засобами САПР ТП “Вертикаль”
Автори: Велика, О. Т.
Демків, І. Б.
Лясковська, С. Є.
Бібліографічний опис: Велика О. Т. Оптимізація етапів проектування деталей обладнання переробних та харчових виробництв засобами САПР ТП “Вертикаль” / О. Т. Велика, С. Є. Лясковська, І. Б. Демків // Вісник Національного університету «Львівська політехніка». – 2013. – № 760 : Оптимізація виробничих процесів і технічний контроль у машинобудуванні та приладобудуванні. – С. 3-8. – Бібліографія: 4 назви.
Дата публікації: 2013
Видавництво: Видавництво Львівської політехніки
Короткий огляд (реферат): Розглянуто питання щодо оптимізації етапів проектування деталей з використанням засобів САПР ТП “Вертикаль” для автоматизації технологічного процесу оброблення деталей обладнання переробних та харчових виробництв. The questions on optimizing the design stage of details and the use of CAD “Vertical” to create a process for machining equipment and food processing industries are described.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/21141
Тип вмісту : Article
Розташовується у зібраннях:Оптимізація виробничих процесів і технологічний контроль у машинобудуванні та приладобудуванні. – 2013. – № 760

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2-3-8.pdf336,29 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.