Please use this identifier to cite or link to this item: http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/21140
Title: Морфолого-фізіологічні характеристики природної асоціації "Чайний грибок"
Authors: Клеп, О. В.
Червецова, В. Г.
Губрій, З. В.
Швед, О. В.
Новіков, В. П.
Bibliographic description (Ukraine): Морфолого-фізіологічні характеристики природної асоціації "Чайний грибок" / О. В. Клеп, В. Г. Червецова, З. В. Губрій, О. В. Швед, В. П. Новікова // Вісник Національного університету «Львівська політехніка». – 2010. – № 677 : Хімія, технологія речовин та їх застосування. – С. 176–181. – Бібліографія: 10 назв.
Issue Date: 2010
Publisher: Видавництво Національного університету "Львівська політехніка"
Abstract: З метою інтенсифікацї параметрів культивування природної асоціації «чайний грибок» досліджено його морфологію, вплив температури та складу середовища на якість ферментованого напою типу чайний квас. In order to intensify biotechnological parameters of cultivation of natural association “tea fungus” its morphology, the influence of temperature, composition of the cultural medium on the quality of fermented drink were investigated.
URI: http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/21140
Content type: Article
Appears in Collections:Хімія, технологія речовин та їх застосування. – 2010. – № 667

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
39-176-181.pdf213,32 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.