Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/20853
Назва: External heat-and-mass transfer during drying of packed birch peeled veneer
Інші назви: Зовнішній тепломасообмін під час висушування березового лущеного шпону у пакеті
Автори: Mykychak, Boris
Biley, Petro
Kindzera, Diana
Бібліографічний опис: Mykychak B. External heat-and-mass transfer during drying of packed birch peeled veneer / Boris Mykychak, Petro Biley, Diana Kindzera // Chemistry & Chemical Technology. – 2013. – Volume 7, number 2. – P. 191–195. – Bibliography: 10 titles.
Дата публікації: 2013
Видавництво: Publishing House of Lviv Polytechnic National University
Теми: birch peeled veneer
heat-and-mass transfer
filtration drying
струганий березовий шпон
тепло-масообмін
фільтраційне висушування
Короткий огляд (реферат): External heat-and-mass transfer during filtration drying of packed birch peeled veneer has been investigated. The dependence of heat-and-mass transfer coefficients on actual speed of heat agent filtration has been determined for dry and wet veneer sheets. The effect of heat agent temperature on the values of diffusive, heat and hydrodynamic boundary layers, and as a result, on heat-and-mass transfer intensity has been established by the experiments during filtration drying of packed veneer. Досліджено зовнішній тепло- і масообмін під час фільтраційного висушування пакету лущеного березового шпону. Для сухих і вологих листів шпону встановлена залежність коефіцієнтів тепло- і масовіддачі від дійсної швидкості фільтрування теплового агенту. Експериментально встановлено вплив температури теплового агенту на величину дифузійного, теплового і гідродинамічного пограничних шарів і відповідно на інтенсивність тепло- масообмінних процесів під час фільтраційного висушування шпону у пакеті.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/20853
Тип вмісту : Article
Розташовується у зібраннях:Chemistry & Chemical Technology. – 2013. – Vol. 7, No. 2

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
13-191-195.pdf153,55 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.