Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/20574
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСтадник, Роман-
dc.contributor.authorМаційовська, Марія-
dc.date.accessioned2013-07-30T13:52:41Z-
dc.date.available2013-07-30T13:52:41Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationСтадник Р. Інтенсифікація процесу екстрагування олії з насіння амаранту гібриду / Роман Стадник, Марія Маційовська // Хімія та хімічні технології : матеріали ІI Міжнародної конференції молодих вчених CCT-2011, 24–26 листопада 2011 року, Україна, Львів / Національний університет "Львівська політехніка". – Львів : Видавництво Львівської політехніки, 2011. – С. 258–259. – (3-й Міжнародний молодіжний фестиваль науки "Litteris et Artibus"). – Бібліографія: 2 назви.uk_UA
dc.identifier.urihttp://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/20574-
dc.description.abstractПроведено дослідження інтенсифікації процесу екстрагування олії з рослинної сировини. Показано вплив температури та селективності екстрагента на швидкість вилучення цільового компонента (олії) з насіння амаранту гібриду.uk_UA
dc.language.isouauk_UA
dc.publisherВидавництво Львівської політехнікиuk_UA
dc.subjectрослинна сировинаuk_UA
dc.subjectекстрагуванняuk_UA
dc.subjectінтенсифікаціяuk_UA
dc.titleІнтенсифікація процесу екстрагування олії з насіння амаранту гібридуuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Хімія та хімічні технології (CCT-2011). – 2011 р.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
111-258-259.pdf240,42 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.