Please use this identifier to cite or link to this item: http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/20290
Title: Процес розвитку виробництва органічної продукції в Україні
Authors: Легеза, Д. Г.
Bibliographic description (Ukraine): Легеза Д. Г. Процес розвитку виробництва органічної продукції в Україні / Д. Г. Легеза // Вісник Національного університету "Львівська політехніка". – 2010. – № 683 : Проблеми економіки та управління. – С. 99–104. – Бібліографія: 4 назви.
Issue Date: 2010
Publisher: Видавництво Львівської політехніки
Keywords: органічна продукція
продукція
зроблена із органічних інгредієнтів
консервація земель
суб’єкти органічного руху
регіональний центр органічного виробництва
суб’єкти сертифікації продукції
organic product
made with organic ingredients
land conservation
organic development actors
regional center of organic production
product certification actor
Abstract: Висвітлено світовий підхід щодо визначення категорії органічної продукції. Проаналізовано виробництво органічної продукції у провідних країнах Європи. Розкрито особливості органічного виробництва в Україні. Наведено переваги та недоліки впровадження органічного виробництва у сільськогосподарських підприємствах. Розроблено модель суб’єктів органічного руху на перспективу. Запропоновано подальші дії щодо поліпшення процесу органічного виробництва для виробників, регіональних центрів та держави. The world approach of organic products identification is highlighted in the article. Organic production in leading European countries is analyzed. The author reveals features for organic production in Ukraine. Advantages and disadvantages of implementing organic production in farms are followed. Author develops model organic movement actors for the future. Further action of organic production improving for producers, regional centers and state is proposed.
URI: http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/20290
Content type: Article
Appears in Collections:Проблеми економіки та управління. – 2010. – №683

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
21-99-104.pdf200,59 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.