Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/20290
Назва: Процес розвитку виробництва органічної продукції в Україні
Автори: Легеза, Д. Г.
Бібліографічний опис: Легеза Д. Г. Процес розвитку виробництва органічної продукції в Україні / Д. Г. Легеза // Вісник Національного університету "Львівська політехніка". – 2010. – № 683 : Проблеми економіки та управління. – С. 99–104. – Бібліографія: 4 назви.
Дата публікації: 2010
Видавництво: Видавництво Львівської політехніки
Теми: органічна продукція
продукція
зроблена із органічних інгредієнтів
консервація земель
суб’єкти органічного руху
регіональний центр органічного виробництва
суб’єкти сертифікації продукції
organic product
made with organic ingredients
land conservation
organic development actors
regional center of organic production
product certification actor
Короткий огляд (реферат): Висвітлено світовий підхід щодо визначення категорії органічної продукції. Проаналізовано виробництво органічної продукції у провідних країнах Європи. Розкрито особливості органічного виробництва в Україні. Наведено переваги та недоліки впровадження органічного виробництва у сільськогосподарських підприємствах. Розроблено модель суб’єктів органічного руху на перспективу. Запропоновано подальші дії щодо поліпшення процесу органічного виробництва для виробників, регіональних центрів та держави. The world approach of organic products identification is highlighted in the article. Organic production in leading European countries is analyzed. The author reveals features for organic production in Ukraine. Advantages and disadvantages of implementing organic production in farms are followed. Author develops model organic movement actors for the future. Further action of organic production improving for producers, regional centers and state is proposed.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/20290
Тип вмісту : Article
Розташовується у зібраннях:Проблеми економіки та управління. – 2010. – №683

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
21-99-104.pdf200,59 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.