Please use this identifier to cite or link to this item: http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/20288
Title: Інтеграція напрямів розвитку новацій у харчовій промисловості
Authors: Кундєєва, Г. О.
Bibliographic description (Ukraine): Кундєєва Г. О. Інтеграція напрямів розвитку новацій у харчовій промисловості / Г. О. Кундєєва // Вісник Національного університету "Львівська політехніка". – 2010. – № 683 : Проблеми економіки та управління. – С. 89–93. – Бібліографія: 12 назв.
Issue Date: 2010
Publisher: Видавництво Львівської політехніки
Keywords: інноваційний процес
інноваційний конвеєр
маркетинг розвитку новацій
innovative process
innovative conveyer
marketing of development o novations
Abstract: Розглянуто варіанти розвитку новації, запропоновано інтегральний варіант розвитку новацій з позиції маркетингу розвитку новацій, вказано на значущість маркетингу для створення новації та перетворення її на інновацію, запропоновано інтеграційну модель інноваційного процесу для підприємств харчової промисловості. The existent variants of development novation are considered, the integrated variant of the novations development from position of marketing of development novations is proposed. The role of marketing for creation of novation and transformation of it into an innovation is demonstrated. The integration model of innovative process is proposed for the enterprises of food retail industry.
URI: http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/20288
Content type: Article
Appears in Collections:Проблеми економіки та управління. – 2010. – №683

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
19-89-93.pdf212,97 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.