Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/20008
Назва: Partial purıfication of catalase from the cucumber (cucimus sativus)
Автори: Bilgin, Ramazan
Seriner, Ramazan
Serkan, Yalcin M.
Бібліографічний опис: Bilgin R. Partial purıfication of catalase from the cucumber (cucimus sativus) / Ramazan Bilgin, Ramazan Seriner, M. Serkan Yalcin // Хімія та хімічні технології : матеріали ІI Міжнародної конференції молодих вчених CCT-2011, 24–26 листопада 2011 року, Україна, Львів / Національний університет "Львівська політехніка". – Львів : Видавництво Львівської політехніки, 2011. – С. 166–167. – (3-й Міжнародний молодіжний фестиваль науки "Litteris et Artibus"). – Bibliography: 7 titles.
Дата публікації: 2011
Видавництво: Видавництво Львівської політехніки
Теми: catalase
cucumber
purification
chromatography
Короткий огляд (реферат): In this study, catalase (E.C.1.11.1.6) activities were determined in the extract of cucumber (Cucimus Sativus) activities were determined after homogenization, ultracentrifugation and DEAEcellulose ion exchange column chromotography steps After the ultracentrifugation step, catalase activities were found as 46.51 U/mg prot. and 3.19 U/mg prot., respectively. Afterdesalting with column chromotography, catalase spesific activities were found as 393 U/mg prot. and 0.479 U/mg prot., respectively. Enzyme preparations were stored at after 96 hours catalase lost almost all of its activity.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/20008
Тип вмісту : Article
Розташовується у зібраннях:Хімія та хімічні технології (CCT-2011). – 2011 р.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
70-166-167.pdf206,54 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.