Please use this identifier to cite or link to this item: http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/19808
Title: Вплив низьких температур на морфологічні властивості дріжджів
Authors: Паньків, Наталія
Паляниця, Любов
Березовська, Наталія
Косів, Руслана
Швабюк, Орест
Bibliographic description (Ukraine): Вплив низьких температур на морфологічні властивості дріжджів / Наталія Паньків, Любов Паляниця, Наталія Березовська, Руслана Косів, Орест Швабюк // Хімія та хімічні технології : матеріали ІI Міжнародної конференції молодих вчених CCT-2011, 24–26 листопада 2011 року, Україна, Львів / Національний університет "Львівська політехніка". – Львів : Видавництво Львівської політехніки, 2011. – С. 126–127. – (3-й Міжнародний молодіжний фестиваль науки "Litteris et Artibus"). – Бібліографія: 3 назви.
Issue Date: 2011
Publisher: Видавництво Львівської політехніки
Keywords: дріжджі
морфологія
кріоконсервація
заморожування
Abstract: Для зберігання промислових штамів дріжджів виду Saccharimyces serevisiae вибрано кріоконсервацію. Досліджено вплив низьких температур на морфологічні властивості дріжджів і показано зміни, що відбуваються при цьому. Представлено результати мікроскопування зразків дріжджів.
URI: http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/19808
Content type: Article
Appears in Collections:Хімія та хімічні технології (CCT-2011). – 2011 р.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
54-126-127.pdf266,88 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.