Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/19808
Назва: Вплив низьких температур на морфологічні властивості дріжджів
Автори: Паньків, Наталія
Паляниця, Любов
Березовська, Наталія
Косів, Руслана
Швабюк, Орест
Бібліографічний опис: Вплив низьких температур на морфологічні властивості дріжджів / Наталія Паньків, Любов Паляниця, Наталія Березовська, Руслана Косів, Орест Швабюк // Хімія та хімічні технології : матеріали ІI Міжнародної конференції молодих вчених CCT-2011, 24–26 листопада 2011 року, Україна, Львів / Національний університет "Львівська політехніка". – Львів : Видавництво Львівської політехніки, 2011. – С. 126–127. – (3-й Міжнародний молодіжний фестиваль науки "Litteris et Artibus"). – Бібліографія: 3 назви.
Дата публікації: 2011
Видавництво: Видавництво Львівської політехніки
Теми: дріжджі
морфологія
кріоконсервація
заморожування
Короткий огляд (реферат): Для зберігання промислових штамів дріжджів виду Saccharimyces serevisiae вибрано кріоконсервацію. Досліджено вплив низьких температур на морфологічні властивості дріжджів і показано зміни, що відбуваються при цьому. Представлено результати мікроскопування зразків дріжджів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/19808
Тип вмісту : Article
Розташовується у зібраннях:Хімія та хімічні технології (CCT-2011). – 2011 р.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
54-126-127.pdf266,88 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.