Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/19803
Назва: Вміст амінокислот – найадекватніший показник якості фруктових соків
Автори: Кривошея, Альона
Вашкевич, Олена
Бібліографічний опис: Кривошея А. Вміст амінокислот – найадекватніший показник якості фруктових соків / Альона Кривошея, Олена Вашкевич // Хімія та хімічні технології : матеріали ІI Міжнародної конференції молодих вчених CCT-2011, 24–26 листопада 2011 року, Україна, Львів / Національний університет "Львівська політехніка". – Львів : Видавництво Львівської політехніки, 2011. – С. 116–119. – (3-й Міжнародний молодіжний фестиваль науки "Litteris et Artibus"). – Бібліографія: 9 назв.
Дата публікації: 2011
Видавництво: Видавництво Львівської політехніки
Теми: амінокислоти
довжина хвилі
нінгідрин
сік гранатовий
спектрофотометрія
фальсифікація
якість
Короткий огляд (реферат): В даній роботі висвітлена можливість оцінки якості соку за одним із показників якості – амінокислотним складом. Експериментально досліджено гранатові соки різних виробників: Sandora, Jaffa, Rich та порівняно з натуральним гранатовим соком. Результати даної роботи можуть бути корисними для науковців, які займаються дослідженням амінокислот у рослинній сировині та харчових продуктах, а також технологічним службам підприємств, які перевіряють натуральність харчових продуктів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/19803
Тип вмісту : Article
Розташовується у зібраннях:Хімія та хімічні технології (CCT-2011). – 2011 р.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
50-116-119.pdf314,8 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.